Sarahs Liv!

Alla inlägg den 10 februari 2014

Av Sarah Crischoo - 10 februari 2014 16:59

Nu ska jag förklara lite om en film som jag har typ blivit besatt av tydligen enligt min familj.!! :D 

Det är en tjej som heter Lola som blir tsm med en kille som heter Chad, och han är inte så snäll mot henne utan han kallar henne för hora och massa skit saker hela tiden.

Sen gjorde hon slut med honom, och fortsatt dagen med att gick med en vän som heter Emily dom pussas typ som ett par,hennes mamma gillar verkligen inte att hon umgås med henne för hon vill att hon ska satsa på killar ist och inte tvärt om.

Sen fick hon kontakt med en kille som heter Kyle som skyddade henne när han slog henne och när dom bråkade i Korridoren, Kyle ville inte bråka med hans bästa kompis men han hade inget val han ville skydda tjejerna! 

Kyle kommer börja träffa Lola så mycket som möjligt, men så kommer det en tjej som heter Ashely, hon gör så att dom bråkar och inte är tsm eller vänner längre. 

Kyle visste inte vad som hade hänt Lola berättade inte heller, hon sa åt honom att han bara skulle ekänna känslorna för henne och vad han håller på med.

Men det var Emily som gjorde så att Kyle och Lola gjorde slut och bröt vänskapen, Lola skriver ett meddelande till Kyle och förklarar att hon missförstod hela saken, Emily ville inte såra Lola på det dära sättet, Emily var på toaletten med wren men hon visste inte att det var Lola som kom in på toaletten, Wren gjorde allt han kunde för att kunna bli tillsammans med Emily och det var Lolas bästa kompis.

Lola skulle åka med klassen till Paris, men problemet var att hon hade fått victoria secret trosor från Lola men hon skulle ta med dom till Paris, men hon sa till sin mamma att hon skulle ge tillbaka dem till Lola, men hennes mamma var ju lite smartare än henne så hon tog trosorna och la dem i hennes rum. Emily hade ett par kvar sen när dem satt i flygplanet så frågade Emily om hon skulle hämta vatten! men det ville inte Lola så hon satt det var helt okej om hon inte gjorde det. Sen frågade hon om det var okej emellan dom, vilket det inte var, men hon sa att det var okej, sen så sa hon att hon skulle gå och prata med Kyle om vad som hade hänt, men hon ville inte det heller,sen så sa hon att hon skulle hämta vatten till sig själv och sen gick hon. 

Sen efter det så kom Kyle och satte sig brevid henne och kysste henne på axeln, och sen så log hon och skrattade, sen började dem om om igen, och då så blev dem tillsammans igen. Tycker verkligen om den filmen det finns fler filmer på henne Last song fast i den så dör hennes pappa.! Sorligt.

Men ni får ha det så bra så ska jag fortsätta kolla!! :D :******** 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Sarah, är 16 och bor i Södertälje. Den här kommer bl.a handla om mitt liv

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

musik

Mus

Pink Strawberry

Ovido - Quiz & Flashcards